En dans på rosor

Åhh igår var jag och mina 4good-kollegor och såg En dans på rosor! Dansaren Tobias Karlsson egna dansshow. Och åhhh den var bara så fantastisk och grymt bra!

Vi hade ju med Tobias under våra 4goodkvällar i november och blev lite kära i Tobias alla tre:) så självklart ville ju komma och se hans show!

_VIP8116

Showens historia berättas genom dansen, de vackra kläderna och den underbara koreografin. (storyn är delvis baserad på Tobias egna liv). Musiken är till stor del sköna skandinaviska hitlåtar som man garanterat känner igen! Både gamla och nya låtar att nynna med till:)

Nedan ett litet bildregn..

_VIP8092

_VIP8045en dans på rosor_VIP8064_VIP8061 _VIP8058_VIP8095 copy_VIP8123 copy _VIP8125 copy _VIP8121 copy

 Har ni inte sett den så gört! Eller varför inte ge bort i julklapp!:) För wow vilken show, vilken härlig energi och vilka fantastiska dansare! Och vi är, efter igår, en aning ännu kärare i Tobias;)

Nej nu ska jag kliva ur bilen som suttit i några timmar för att se var jag hamnat:) åkte med sambon på ett jobb och vi har visst kommit till Bollnäs. Här ska byggas julmarknad på Brotorget. Och när det är klart så fylls det imorgon på med glögg, pepparkakor, brända mandlar, underhållning och marknadsstånd. Kanske är någon i krokarna och kikar förbi?:)

Ha en fin fredag.

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En dans på rosor”

  1. Profilbild för Inredning & Guldkanter
    Inredning & Guldkanter

    verkar varit en supershow! Fina bilder! jag har inte hunnit fixa bilderna än för makeup eventet. Jättemysigt att ses då! Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *