En tisdagskväll på en underbar innergård i Visby

Tanken för oss var att vi i måndags skulle åkt vidare till södra Gotland och tagit in på något mysigt ställe efter vägen eller campat som vi gjorde på Fårö. Bara jag och Niklas för att mysa lite på egen hand. Men för att kunna göra det behövs en bil och det har vi ju ingen just nu då vår bil är trasig som jag tidigare berättat:). Hotellet vi bott på var fullt från igår så där kunde vi ej fortsätta att bo. Men ibland har man lite tur och det hade vi igår. En god vän till oss, vars mamma har ett underbart fint hus innanför ringmuren i Visby, lånade ut det till oss tills vi åker hem imorgon. Otroligt gulligt av henne och där ”checkade” vi in igår.

_VIP8930 _VIP8933
Så himla mysigt och fint!

_VIP8935

Det var så mysigt där på hennes innergård att vi tänkte att här vill vi bo… eller i allafall stanna resten av dagen och kvällen:)

_VIP8952

Så då gjorde vi det:) stannade där i den härliga loungegruppen hela kvällen…

_VIP8948_VIP8967

…och vi mumsade hämtpizza och lite småplock till middag:)

_VIP8970

_VIP8954_VIP8910

…och smuttade hallonpinacolada a´ la Niklas... han är lite hemlig med det där receptet men så mycket såg jag att det var malibu, bacardi rom, mjölk, hallon, mynta och massa is i:)

_VIP8913

Nu är det sista kvällen här och vi ska strax leta oss utanför trädörren för att hitta något trevligt ställe att äta middag på. Imorgon åker vi hem och det ska bli så mysigt att träffa våra fina och älskade barn o tonåringar när vi kommer hem, och då är det dags att packa om för att fortsätta till Skåne på fredag.

Ha en härlig kväll fina ni och tack för att ni tittar in här hos mig, det gör mig bara så glad.

Kram på er.

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *