Pö om pö…

…smyger det sig in lite mera jul här hemma:)

 _VIP7090

…och jag älskar det. December är en av favoritmånaderna på året och jag vill börja tidigt att njuta av julmys och fix. För när december är över då ryker det mesta i julväg…julmusiken känns inte lika härlig att lyssna på, julmaten smakar inte detsamma, granen ser plötsligt inte lika glänsande ut, amaryllis och hyacinter har vissnat….ja ni förstår vad jag menar:) så jag passar på nu fram till annandagen att njuta så mycket jag kan av den där speciella julkänslan som bara infinner sig denna tid. Innan, och några få dagar efter jul.

_VIP7085

 Eller vad tycker ni?:)

Gillar ni också julen och dess förberedelser eller skapar julen bara stress?

Kram och sov gott.

Ps. Ser ni förresten att det snöar lite fint här inne på bloggen? Bara en sån sak är väl lite extra julmysig?:)

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *