Skärtorsdag

Hej!

Hoppas ni mår bra! Vad hittar ni på för trevligt i påsk? Vi ska hålla oss på hemmaplan och det känns lite annorlunda då vi nästan alla påskar sen barnen varit små varit i stugan i fjällen med undantag av Thailand förra året. Men i år är bonusbarnen utomlands, dottern jobbar och sonen vill bara vara hemma och hänga med kompisar. Men ska bli mysigt att bara vara hemma också, vi har några projekt i form av målning och fix i bonusbarnens rum att ta tag i. Och vårstädning, laga cyklar, städa balkongen osv så det finns grejer att hugga tag i. Men en liten resa har jag och Niklas snart att se fram emot på tu man hand:)

I fredags träffade jag min vän Monika och hade en mysig träff på favoritcaféet Pom & Flora på Odengatan. Det var på förmiddagen och vi var så klart helt ovetandes om vad som skulle hända senare på em. Ja alla helgplaner förändrades drastiskt på en sekund. Inte visste vi då att båda våra barn skulle vara på plats i city under terrordådet. Har skrivit om det Felix var med om tidigare. Monikas dotter Viktoria var i högsta grad inblandad, ambulanssjuksköterskan som blev sjukvårdsledare på plats under de sex hemska timmarna på fredagseftermiddagen. Hon blev efteråt hyllad för sin fantastiska insats hon gjorde tillsammans med sin kollega, polis och räddningstjänst. Monika har all anledning att vara stolt över sin dotter som fick denna oförberedda uppgift att hantera i en ofattbar situation. Vid minnesstunden som hölls vid Stockholms stadshus i måndags tackades hon av statsministern och kungahuset.

Nu måste det tänkas på annat, försöka tänka positivt trots att det enda man hör och läser om är det hemska dådet.

Så något så enkelt som att fixa påskägg (man blir aldrig för stor för det ju;)) förberedelser för påskmiddag och så lunchdejt med Niklas blir två saker som förgyller denna skärtorsdag:)

Kram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *