Skincode hudvård – mina tre favoriter i badrumsskåpet

När det gäller hudvård så är jag alltid supernoga med min rengöring, det är något jag aldrig skulle få för mig att slarva med:) och det känns också ännu viktigare nu när man närmar sig medelåldern, (Eller är jag redan där förresten? När infaller medelåldern? Kan vi inte säga 50 så har jag några år kvar:) hehe.)

Har märkt att ju äldre jag blir behöver min hud ännu mer fukt och andra näringsämnen för att den ska må bra. Alla har ju sina egna favoriter som passar just dem och så även jag och jag har skrivit om dessa tidigare men måste bara tipsa om dem igen för de är verkligen bara så bra! Skinkode heter märket som är ett hudvårdsmärke från Schweiz och jag har just nu tre personliga favoriter i badrumsskåpet.

Extreme Moisture Mask, den här ansiktsmasken ger extremt mycket fukt och nästan dränker huden i fuktgivande, härliga ingredienser. Den är också rik på antioxidanter och isoflavoner som både lyfter, stärker och kyler huden. Resultatet blir en mjuk, återfuktad hud där finare linjer jämnats ut och den ungdomliga glöden kommer fram igen 🙂

Jag är älskar serum och klarar mig inte utan det så använder det både morgon och kväll. Serum ger verkligen fukt på djupet och man känner att huden får den spänst och lyster som den behöver. Skincode Cellular Power Concentrate – en intensiv behandling innehållande 5 gånger koncentrationen av den exklusiva ingrediensen ACR Complex G2 som finns i Skincode Exclusive Cellular’s hudvårdsprodukter för dagligt bruk. Det är en kraftfull booster som hjälper till att aktivera cellförnyelsen, som kan ha saktat ner med åldern. Denna produkt är idealisk för uttorkad hud som visar tecken på åldrande då den innehåller fuktbevarande ingredienser för att omedelbart återfukta och ge huden näring.

Skincode Cellular Anti-Aging Cream – en mjuk återfuktande kräm som hjälper till att reducera tecken på åldrande. Krämen arbetar på djup cellnivå med hjälp av ACR komplex, viktigt för att boosta cellerna för att därigenom åstadkomma en yngre och friskare hud.

Skincode Exclusive är en avancerad cellulär terapi för att ge en mogen hy det där lilla extra. Man får ett “uppsving” av hudens fuktnivå vilket ger minskning av fina linjer och rynkor.

Skincode är ett schweiziskt baserat skönhetsföretag som grundades år 1998 av specialister med djupa kunskaper och erfarenheter inom kosmetikaindustrin. I Schweiz är man kända för att vara exakta tidtagare, men också mästerligt duktiga på att få tiden att stå stilla och även vrida tillbaka tiden, tack vare sin vetenskapliga kompetens inom hudvård. Märket Skincode ger dig två resultatinriktade produktlinjer för att alla ska kunna hitta sin personliga hudvård. De bygger på principen att huden är ett levande organ och att dess genetiska kod måste respekteras. Genom detta förser de konsumenterna med innovativa hudvårdsprodukter med hög prestanda som återspeglar den precision, renhet och kvalitet som är synonymt med Schweiz.

Vore kul att höra vad ni har för favoriter i ert badrumsskåp när det gäller hudvård, alla gillar olika beroende på vad som funkar bra för en själv. Men ni som är sugna på att prova eller längtar efter att hitta fantastiska hudvårdsprodukter kan jag verkligen varmt rekommendera att prova någon av Skincodes produkter, jag är kräsen när det gäller min hud och jag är superglad att ha upptäckt denna hudvårdslinje som får en att känna sig len som sammet i ansiktet:)

Kram och ha en fin torsdag hörni!


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *