Vackra juni

Älskar den här tiden på året, ja juni är min favoritmånad. Det är så grönt o vackert, det doftar gott av syrener och blommor, man slipper frysa och så är det där med ljuset. Ljuset som äntligen är tillbaka och som är så fantastiskt bra att fota i:)

fsdf

Några bilder från min morgonpromenad i Enskede.

dsfsc

fdssdfs

Och på hemvägen brukar jag gena över gården där jag bodde förut, trädgården där som är som en dröm och som jag saknar varje år just den här tiden:). Vi bor bara 500 m ifrån och vi har en liten trädgård nu också men ej som denna där allt redan är uppvuxet, och äppel-och päronträd, rosor, smultron, plommon, krusbär, kryddor liksom redan finns där sedan länge. Men jag har tur som har några vänner som bor där, och som man kan hälsa på när längtan efter den där vackra gården smyger sig på, just denna tid på året.

sdfsffse

Där en våning upp, fönstret i mitten som är öppet, där bodde jag länge länge med mina barn tills det blev dags att hitta något större och bli sambo för sisådär 3,5 år sen:)

dsfaf

Och ett nytt litet sommarcafé upptäckte jag också på vägen hem från min lilla morgonpromenad. Där får det bli glass och en kaffe i solen snart.

Nu är det dags att köra igång en liten photosession, en vacker midsommarkrans från Love Forever skall fotas, och dottern ska få vara modell idag, men först ska håret lockas:)

Ha en skön torsdag,

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vackra juni”

  1. Profilbild för helenas enkla vardag

    Vilken tur att du kan besöka din gamlas trädgård. Vi bor i ett gammalt hus men inte finns det några fina uppväxta buskar eller träd inte. Kul för dottern att få agera modell.
    Kram helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *