I torsdags kväll var jag och sambon inbjudna till Restaurang Spring på Karlavägen i Stockholm för att fira in våren med dem. Vi fick en försmak av vårens nya menyer och det bjöds på passande dryck till:)
Det är Carotte Catering som driver restaurang Spring och de har tre st egna festlokaler i Stockholm som går bra att hyra för alla typer av tillställningar både privat och för företag.
Det bjöds på gooda köttbullar ”thai”, med röd curry och varma vegetariska vårrullar med glasnudlar & mangoketchup.
Sotad lax med pestocreme, mums!
Lax ”tataki”, med äpple/senapsdressing och ett litet glas med något väldigt gott i:)
Efterrättsbordet är alltid lite extra trevligt att besöka:)
Så vackert upplagt och inbjudande.
Hotellfrukost i Nacka
Är det inte bland det lyxigaste som finns att få njuta av en härlig hotellfrukost? Det tycker jag i alla fall och i morse åkte jag och min vän Catarina till Elite Plaza Hotel i Nacka och lördagslyxade med en god hotellfrullo:). Vi satt där och myste, åt så mycket vi kunde och hann prata av oss som bara tjejer kan:)
Resten av dagen har gått åt till att vårstäda balkongen, rensa och storstäda hemma. Skönt.
Hoppas er lördag varit fin, nu dags att börja svänga ihop lördagsmiddagen här hemma. Och har jag tur får jag hjälp av lilla tonårsdottern…
Kram och trevlig lördag på er <3
Lämna ett svar