Kosttillskott med betakaroten för bästa solbrännan

_VIP3424 copy

Nu när sommaren är här och det snart nalkas sol och bad har jag laddat upp med ett gäng solvårdsprodukter hemma! Jag tar även sedan många år kosttillskott med Betakaroten för bästa solbrännan:), från runt maj-okt tar jag extra tillskott med betakaroten för att bygga upp hudens inre skydd mot solen då jag märkt att jag inte bränner mig så lätt, blir snabbare brun och färgen håller i sig längre. Betakaroten är en riktig hudkompis under soliga sommardagar! Man kan ju mumsa morötter, spenat, persilja, grönkål, papaya och mango som är särskilt rika på detta ämne men för att få någon effekt på solbrännan gillar jag att välja ett kosttillskott som innehåller betakaroten.

Kosttillskott med betakaroten för bästa solbrännan

Redo för stranden:) Jag behöver också alltid skydd för läpparna annars får jag munsår och använder Sunlips, ansiktet smörjer jag med faktor 50 men här hemma i Sverige räcker faktor 30 för mig på resten av kroppen, ovan solskydd med aloevera tycker jag är bra då de är härligt hudvårdande och fuktighetsbevarande.

Kosttillskott med betakaroten för bästa solbrännan_VIP0783

Nu fattas bara att införskaffa lite solvårdsprodukter som skyddar håret och en ny snygg bikini så är jag redo för Barcelona och Gotland där jag kommer att hänga i sommar!:)

Vilka är dina favoritsommarprodukter?
Tipsa mig gärna:)

KRAM


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *