160-årsfirande

Min lillebror och hans vänner slog till på stort och hade gemensam 40-årsfest i lördags. 160-årsfest. Fredrik, Henrik, Stefan och Tobbe, kompisar sedan tonåren från samma lilla småstad i Västmanland där de vuxit upp ihop. Men det var länge sen och nu bor de alla lite utspridda här och var i Sverige och bror min i Barcelona. Så det var så kul när jag tipsade dem om att de kunde ha sin fest i Enskede där jag bor:) på vännen Tomas fina värdshus. Enskede värdshus. Ja så fick det bli och vi fixade och grejade tillsammans med allt så det skulle bli så där bra och strålande som man vill att ens 40-årspartaj ska bli:)

_VIP7046

Ståtliga jubilarer på blåa mattan innan gästerna kommit.

_VIP7016

Ja blå matta rullades ut och vi satte dit välkomnande stolpar (eller min bästa Niklas fixade så klart)

_VIP7063

Vi gjorde en fin lounge där fördrinken skulle intagas (ja Niklas gjorde så klart mest här med även om hela familjen hjälptes åt att piffa:))

bild 1 (27) (kopia)

bild 2 (20) (kopia)

En till storasyster på plats, en av mina bästa vänner Anna, vars lillebror är bästa vän med min lillebrorsa 🙂

_VIP7007

Mamma och pappa var så klart med:) och ja just det, det stod,  ta på din finaste sommarhatt på inbjudan om ni undrar varför alla på bilderna har hatt på sig;)

_VIP7030

Vännerna börjar komma…

_VIP7023

…många glada återseenden blev det..

_VIP7024

_VIP7035

bild 2 (kopia)

Inte så himla ofta man går på fest med sina föräldrar:), här är jag o mami

_VIP7113

och jag o papi  (är inte pappa lite lik Jr i Dallas förresten?! haha:)

bild 1 (kopia)

Min kusin Malin med sambo Mats var väääldigt snygga i sina hattar:)

bild 2

Andra kusinen Anna med sambo Anders hade också snyggelisnygga hattar hihi..

_VIP7049

Mamma igen och fina Sofie som är gift med ett av födelsedagsbarnen.

_VIP7075

Pappa Jr, Calle, Jörgen och Sara som är mina barns extramamma:)

_VIP7070

Inget party utan discoboll!

_VIP7018

_VIP7083

Välkomsttal från jubilarerna som berättar att står det inte klädsel angivet på inbjudan (vilket det ej gjorde mer än hatt) så förväntas det enligt gammal sed att man kommer i högtidsdräkt dvs frack och långklänning men då tidsramen ej skulle hålla om alla skulle vända hem och byta om var de generösa nog att dra ett streck över allas ”fel klädsel”;) haha kul killar va?! 🙂 inget fel på deras humor iaf..

bild 2 (21)

Vänner som är grymma på att trubadura är Chrille och Dick:) som underhöll under förmingel och middag.

_VIP7059

Och på en fest är det toppen med en toastmaster som håller lite ordning och det fick bästa vännen Fredrik vara som gjorde ett strålande jobb:)

_VIP7144

bild (10) (kopia)

Till middagen svidade tokarna om till väldigt snygga kostymer med tillhörande fjäderhattar;) omväxling förnöjer…(vi blev lite oroliga ett tag om killarna tänkt joddla för oss under middagen men som tur var ej;))

_VIP7120

Vackra Anna

bild 4 (11)

Jag o min love

_VIP7127_VIP7141

Min svägerska Martina i mitten under vita hatten:)

_VIP7157sv

Det var inget fel på partyhumöret direkt, är det födelsedagskalas då är det bara att köra på:)

bild 3 (18)

Och efter middagen, som bestod av både frågesport om födelsedagsbarnen, tal och musikquiz, var det dags för ännu ett ombyte. Det hade blivit dags för disco o att förflytta sig till nattklubben. Och discodivorna entrade dansgolvet i utsvängda brallor till tonerna av Bee Gees ”Stayin´ Alive” ja och sen var liksom partyt igång ännu mer… helaa naaatten lååång…

bild 1 (29)
kusindisco och suddig bild:)

enskede värdshus

Här är världens bästa Tomas, helt enkelt så är han det:) mannen bakom Enskede värdshus och som alltid levererar det bästa. Jag har känt Tomas länge och jag har anlitat honom oberäkneliga gånger i olika eventarrangemang. För då vet jag att det blir så grymt bra. Ja utan alla dessa duktiga vänner som levererar topp notch hade det liksom inte blivit någon fest. Jag hyllar er från hela mitt hjärta: Tomas, din mat är fenomenal, Fredrik B, du är grym, Dick & Chrille ni är de bästa på sjunga allt och lite till och så min älskade Niklas som är en fena på att dekorera:).  Men ingen fest utan gäster som är på bästa partyhumöret och ingen fest utan någon som bjuder in, så självklart TACK till tokiga Frippe, Henrik, Stefan och Tobbe för er fantastiskt roliga och generöst tilltagna fest! Den kommer vi alla att minnas länge länge och tänka tillbaka på med ett stort leende på läpparna:)

Ha en fortsatt fin onsdag hörni, själv har jag idag hunnit med ridning i sköna stallet AP-Ridutveckling hos fina vännen Anna. Och lite senare är det dags för myspys på en ponton och jag håller tummarna att vädret fortsätter att visa upp sig från sin allra bästa sida:)


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *