Skönhetsmingel på Akademikliniken

Skönhetsmingel på Akademikliniken 

Igår var jag med vännen Valerie på ett trevligt skönhetsmingel på Akademikliniken i Västerås. De hade invigning av sin sprillans nya walk-in-clinic som ligger mitt i city vid ån i mysiga Västerås.

Supertrevliga Petra med bloggen House of Philia och rara Valerie höll i kvällen tillsammans med Akademikliniken och Asefa Communications.

 Valerie, Akademiklinikens marknadschef Charlotta, Marita från Asefa Communications och Petra framför den fotovänliga och snygga dörren till kliniken:)

akademikliniken

Det blev en riktig tjejkväll med skönhetsprat, hudvårdstips, goda wraps och smoothies och så riktigt fina erbjudanden till alla som kom.

Valerie berättade om Akademiklinikens hudvård och hur och vilka produkter hon använder varje dag för att få strålande hy:)

Skönhetsmingel på Akademikliniken

Goodiebags hör mingelevent till:)

Min bästa vän Titti (till höger) hade tagit bilen från Köping för att vara med, mys att ses! Och så dök en vän från förr upp:) jättekul att ses efter typ 25 år,  (Pernilla till vänster)

Det var en fantastiskt fin och somrig kväll och så magiskt kvällsljus så vi passade på att fota lite efteråt innan vi åkte mot Stockholm igen.

Fina tjejer

Tog min favoritspetsvalerietop kvällen till ära:)

En härlig kväll och kul att även träffa alla gulliga tjejer som var där under kvällen. Massa skönhetstips har jag med mig i fickan hem nu och ska fundera lite om man kanske ska slå till på någon riktig fuktboostbehandling för min 45-åriga hy framöver:)

Kram och fin onsdag till dig.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *