EAT- & SPA SWEDEN- tips på present till Fars Dag

Ett hett tips på en present till Fars Dag och som passar till alla pappor där ute som gillar god mat, är att köpa en EATSweden bok! Då blir pappisen bjuden på 12 middagar på 12 toppkroger i stan:) (värde 3000 kr.) EATSweden är en smart bok som fungerar som så att de tolv restaurangerna i boken bjuder på en valfri varmrätt när man går två personer.

 

Boken finns för Stockholm, Malmö och Göteborg och varje bok släpps i en begränsad upplaga på 5000 exemplar och är exklusivt numrerad.

  

Och i år har det också släppts en vegovariant av EATSweden för Stockholm! 🙂
Det finns många fina vegopärlor i boken att välja på och själv har jag varit på Matapoteket och Kalf Hansen och ätit lunch denna veckan. Jag som mer och mer går åt att äta vegetariskt tycker denna bok är grymt bra! Kommer definitivt prova alla restauranger i boken! (Man hittar även dessa ställen i  den gröna boken:  A bowl, Chutney, The Green Queen, Hälsocafeet Mahalo, Hermans, Mosebacke, Reggev Hummus, Seyhmus Vegetariska, The Plant och Växthuset.)

Och inte nog med det, det finns även en SPA-bok! Om pappan förutom god mat även älskar avkoppling så är SPASweden en perfekt present:) Den innehåller 12 lyxiga spa-anläggningar runt om i landet som bjuder på det exklusiva erbjudandet kom “2 betala för 1”. Vad sägs om Torekov Spa eller kanske Blue Hotel Spa på Lidingö? I våras bjöd jag min lilla mamma på Sturebadet tack vare Spa Sweden 2017.   Det totala värdet av erbjudandena i boken är 7000 kr.

Jag tycker själv väldigt mycket om att få upplevelsepresenter och jag skulle inte tacka nej till en god middag eller en SPA-dag med någon man tycker om:).

Det var några presenttips till fars dag och har du redan varit ute i god tid och inhandlat den så är det ju snart jul också 😉

Kram och fin söndag till dig!


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *