4good Work med Christer Olsson

christer olsson

_VIP0658

bild 1 (60) (kopia)

I måndags var jag på Hotel Rival och hängde med mina gamla kollegor från 4good på eftermiddagen:). Det var dags för 4good Work , föreläsaren Christer Olsson var dagens föreläsare och han ägde scenen under ett par timmars fantastisk inspiration!

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé och är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare. Han brinner för att hjälpa människor att i större utsträckning nyttja sin potential. Hans ambition är att så tankefrön, så att du som åhörare ska gå från att ”veta” till att ”göra”.  Han sa så många bra saker att det är svårt att återberätta men jag fick många tänkvärda saker med mig från eftermiddagen som egentligen är självklara men som lätt glöms av. Till exempel att det man fokuserar på växer. Det man väljer att lägga energi på kommer till en. Väljer man att vara positiv och se bra saker hos andra, på sitt jobb, sin relation så växer det. Ser man det dåliga så växer det. Och visst är det så. Negativitet genererar missnöje och suger energi. Så självklart vill man då hellre lägga sin tid på positiva människor och fokusera på glädje och god energi i det man gör.
Christer pratade även om att välja att vilja. Viljan är en muskel som går att träna upp om man jobbar med viljeträning. Det är viljan som får saker att hända.
Ett annat tankefrö var att han pratade om ”rätt sätt”. Rätt sätt finns inte. Alla människor gör saker på olika sätt. Hitta ditt sätt och var där du vill vara. Jämförelsesamhället tar knäcken på oss så skit i rätt sätt.

Gör på ditt sätt.

Med det önskar jag er en fin black friday! 🙂

KRAM.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *