A dream in a sign…

DSC_2767 copy copy DSC_2772 copy

Ibland när jag vill drömma mig tillbaka till Californiens stränder där vi var förra sommaren så tar jag fram dessa coola skyltar på balkongen en stund. Och så sitter jag där och tittar på dem och får en liten flashback tillbaka till Rodondo, Manhattan- och Hermosa Beach. 🙂 Ibland kan det vara så enkelt. Att få tillbaka ett underbart minne. Och just dessa skyltar inhandlade i en surfshop någonstans i Californien påminner mig om en härlig och fantastisk sommar. I LA. Med familjen och de bästa utav vänner.

Och så tar jag fram fotona. Och drömmer mig bort lite till…

IMG_5795

IMG_5794 copy

IMG_5144 copy Niklas o Felix i vågorna på Rodondo Beach.

IMG_4859 copy


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *