Accessoarer och energiboost

Ibland springer man på något man fastnar för lite extra. Och det gjorde jag förra veckan när Passion for Brands var med oss på 4good-kvällarna o sålde snygga kläder, skor, väskor, accessoarer och inredningsgrejer i pausen. Och då bara låg det ett vrålsnyggt skärp där på bordet och ropade ”ta med mig hem!”:)
Så då gjorde jag det.

passion for brands

Johanna som driver den fina webshopen Passion for Brands var med oss alla tre kvällar i Malmö, Göteborg och Stockholm och det var fullt av shoppingglada tjejer vid hennes monter med så mycket snygga grejer att man fick lust att tömma plånboken direkt.

_VIP6508

_VIP650f2

Ja där i minglet hann jag (trots jobb) med att i farten fånga upp det ursnygga skärpet med nitar och paljetter. Det gäller att vara snabb när man ser något snyggt!:) Och så låg denna leosjal  också bara där o såg snygg ut och fick hänga med hem.

_VIP6575

Den var även med på Gotland i helgen så passade på att ta av mig den och fota lite när jag stod på bryggan vid Kallis och det var ljuust ute:).

_VIP6566

Kul kul att hitta små favoritaccessoarer som kan förgylla lite nu när det är så tokmörkt ute. Då behövs lite uppiggande saker och det kan faktiskt vara en sjal och ett skärp:). Eller så kan det vara en frukostföreläsning om ”supermat” som vi hade på 4good imorse tillsammans med Supernature (återkommer om det en annan dag för tusan vad inspirerad man blev). Eller varför inte en Mammaboost! Ja det blir det ikväll, jag ska strax iväg med kollegorna på en trevlig grej. ”Mammaboosten – The Show”
Åhh det låter som en bra kväll det!:) En hyllning till alla Sveriges mammor, inte illa med en egen show liksom.

Vi ses snart igen.

Kram så länge.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Accessoarer och energiboost”

 1. Profilbild för Inredning & Guldkanter
  Inredning & Guldkanter

  Ja det är jättesnyggt skärpet! Kom på att jag skulle ha fotat det åt dig det glömde vi ju bort:) Behöver verkligen massor av peppning till livsstilsförändring! Så synd att jag inte kunde lyssna på denna peppning. kramkram Pernilla

  1. Profilbild för ulricath

   Får berätta lite om peppföreläsningen när vi ses nästa vecka 🙂 kram så länge

 2. Profilbild för Maria Ljungström

  SJUKT snygg tröja vart har du köpt den ? hoppas du får en mysig 2a advent med andra ljuset tänt.

  Ny post…guld i sovrummet ger pengar 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

  1. Profilbild för ulricath

   åh tack 🙂 den är köpt på Lindex. Detsamma till dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *