Afterski på Café Opera

_VIP9833

I torsdags var jag på ett härligt event i form av en vintrig afterski! Platsen var Café Opera och det var eventbyrån Eventyr som stod bakom vinterfesten. Varje år hålls denna afterski och jag tror det var 10:e gången för mig eller så:)

DSC_5426

 Min Niklas hade som vanligt ett finger med i spelet gällande rekvisitan:) Kändes inte som Cadé Opera direkt, utan man trodde man kommit till Åre torg;) Det till och med snöade så det yrde.

(Bild lånad från Eventyr)

_VIP9842

Skidbrillorna var på! Är det afterski så är det:)

_VIP9848

bild 3 (36)

bild 4 (22)

Längtan efter vinter och skidåkning infann sig direkt när jag såg de coola skidorna från Fat-Ypus handgjorda i Colorado..

_VIP9864

_VIP9886

_DSC7294

Gode vännen Kristoffer Schött-Quist och hans partner Sofi Franzén som grundade eventbyrån Eventyr för 20 år sedan hälsade alla varmt välkomna och vi skålade för att de för 20 år sedan grundade sin byrå.

(Bild lånad från Eventyr)

_DSC7393

Artisten Petter körde järnet på scen

(Bild lånad från Eventyr)

_VIP9889

Jamen nu längtar man ju efter en riktig vinterafterski i fjällen med pjäxorna på, väderbitna kinder och varm glüwein men eftersom tiden går så galet fort så är man väl snart där:)

Och faktiskt så sitter just nu jag i vår stuga i Sälen, framför brasan och med laptopen i knät, jag och Niklas kom upp igår för ett par dagars skön och avkopplande fjäll-luft. Ingen snö dock så långt ögat når utan istället gröna tallar och fina fjäll. Härligt för själen är det oavsett vitt eller grönt. Snart ska vi ta oss en tur ut.

Ha en fin lördag!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *