Antifriss med Kebelo Advantage

Förra veckan var jag på en presslunch hos Polhem Pr i samarbete med  brittiska hårvårdsmärket Kebelo. Kebelo lanserar en behandling för håret som ska göra det följsamt och utan friss.  Kebelo Advantage är en behandling man kan göra på salong och som ska stärka håret, få bort frissigheten och ge glans. Aminosyror och botaniska proteiner är vad Kebelo är baserat på och gör håret frizz-fritt, glansigare, lenare och lättare att hantera. Den ska inte påverka hårets volym eller göra håret rakt utan det ska istället bli följsamt och lättformat.

Kebelo Advantage

DSeC_0001

DSC_000,2

Goodbye frizz, hello smooth. Dagar med dåligt hår är över, med behandling från Kebelo blir håret frizzfritt och lättskött:). Här en av modellerna som fått behandling med Kebelo och upplevde skillnaden.

DSC_002å5

Nu har jag själv i helgen testat produkter från SILK-serien och jag måste säga att jag kände stor skillnad och att håret blev riktigt mjukt och följsamt! En riktig superboost för håret:). Och gott doftade det också.

Nu blev jag ju också vääldigt sugen på att göra intensivengångsbehandlingen Kebelo Advantage som utförs på salong och med ett eftervårdsprogram som vårdar, ger näring till hårbotten, fyller på med naturliga proteiner och vitaliserar håret från insidan. Resultatet är ett vackert glänsande, välvårdat, frissfritt och lättskött hår som varar i upp till 100 dagar. Och vem vill inte ha det!?:)

Godmorgon förresten och fin måndag på er:)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Antifriss med Kebelo Advantage”

  1. Profilbild för dianasdrömmar

    Tokgillade också produkterna 🙂 kramis Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *