Arganmidas hårvårdsprodukter

Jag har testat en ny serie hårprodukter som jag gillar. Arganmidas hårvård med maroccan argan oil heter serien och som en vän till mig säljer via Svenska Hårvårdsgruppen. Kände att jag behövde ny energi och glans till håret efter sommaren då sol, vind och vatten slitit som sjutton på håret..

argan oil

Produkterna är salt och parabenfria och innehåller vitamin E, proteiner och keratin vilket är toppen tycker jag och jag bara älskar den marockanska arganoljan som är helt super för torra toppar!

DSC_0299

Tycker man kan unna sig lite extra bra produkter till håret så här efter sommarens slitage:) har ni några favorit-hår-produkter? Tar gärna emot lite fler tips?:)

Nu ska jag fortsätta packningen, jag ska ju resa iväg med jobbet imorgon bitti på en riktig tjejresa till Ramundbergen och stanna över helgen. Fjällvandring, yoga, matlagning på fjället, vinprovning och mycket mer står på agendan. Kuuul ska det bli och en riktig härlig kickstart på hösten att börja med att andas in härlig och frisk fjäll-luft. Hoppas solen värmer lite där uppe också som den gör och ska fortsätta göra här hemma.

Fin kväll till er.

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *