Att ha en födelsedag

Ja. Ett år äldre är man nu. Hmmm… 42 år. Det känner jag mig ju inte som direkt. Vet inte hur gammal jag tycker det känns som, men inte 42 i alla fall. Kanske 35. Ja det säger vi. Det är en bra ålder. Födelsedagen blev en fin, varm och soooolig dag. Och jag fick fina paket med sång på sängen i morse. Och god frukost, lunch i solen vid en fin båthamn o avslutningsvis en god middag hemma. Med gammaldags vaniljglass, hallonsås och lakritsströssel till efterrätt. Mums! Och igår var föräldrar och svärmor och firade. Så jag är nöjd. Jättenöjd. För jag har fått vara med min familj. Både igår och idag. Det var det jag önskade mig.
DSC_1272
bild-70 copy bild-69 copy DSC_1266


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *