Att ha haft en ovanlig söndag

Igår ringde klockan tidigare än den brukar göra en vanlig söndag. Men igår var ingen vanlig söndag utan det var en ovanligt spännande sådan som var på gång:)

Jag skulle iväg o rida!

Jag tog på mig lite ridvänliga kläder och åkte mot Upplands Väsby och Antuna Gård. Närmare bestämt till AP Ridutveckling där duktiga Anna Persson driver denna fina och välskötta ridanläggning. Där mötte jag ett gäng goa och mysiga tjejer som var i full gång med att förbereda sina hästar inför ridlektionen.

2014-01-26 10.51.08

Det var så kul att få sitta upp i sadeln igen efter många års uppehåll och det kändes grymt bra även om jag var en smula ringrostig till en början. Men kanske är det  som när man lärt sig cykla…har man en gång lärt sig så sitter det där…:)

2014f-01-26 10.51.29

Roliga och gulliga Åza med fina hästen Queen, Åzas blogg där jag lånat de flesta bilderna hittar man här  (hade kameran med mig men inte minneskortet som satt kvar i datorn hemma och då är det lite svårt att fota:))

2014-01-26 10.51.13 (kopia)

Tack rara & fina Terece för att jag fick följa med på denna rooooliga tjejdag i stallet!:)

2014-01-26 10.51.24

En glad Lisa:)

2014-01-26 10.46.24 (kopia)

2014-01-26 10.50.59

Hela gänget utanför stallet på AP-ridutveckling

bild 1

Gulliga Tanja som hade fixat gofikat efter ridningen bloggar här

2014-01-26 11.03.23 (kopia)

I vilken stallgång finns det en sådan här skön lounge med chesterfieldsoffor liksom? Det är verkligen att ”tänka utanför boxen”;) hihi!

bild 5bild 4

Hade tur som fick rida fina och snälla hästen SACKE, en lugn och ståtlig kille som visserligen gillade att springa väldigt snabbt men vi hade en grym timme tillsammans:).
En perfekt start för mig som inte suttit på hästryggen på väldigt länge…

Det här vill jag och kommer att göra igen. Tror faktiskt att det kan bli en till lite ovanlig söndag redan denna vecka..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Att ha haft en ovanlig söndag”

 1. Profilbild för Åza Brennander

  Så mysigt och kul att träffas på detta härluga sätt! Hoppas det blir snart igen. Kram!

  1. Profilbild för ulricath

   Verkligen mysigt!! 🙂 ja det hoppas jag med! kram!

 2. Profilbild för helenas enkla vardag

  Älskar man hästar misstänker jag att det var en riktigt trevlig dag. Jag kan bara tycka du är modig, men jag har aldrig ridit själv, så det är väl inte så konstigt kanske.
  Kram helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *