Att vara lite stolt

Jag är glad och en smula stolt också. (För det kan man väl få vara ibland över sig själv:)). Mina bilder, jag tagit i höstas och nu i januari, för Love Forever finns nu i katalog. I deras senaste. Har fotat kollektionen för High Summer & FW14.

_DSC0005

Lite märklig känsla det där att det kunde bli så. Att de bilder jag tagit hamnat där liksom. Men åh så kul det är det där med att fotografera! Man bara fullkomligt tappar tiden under de där timmarna. Jag tröttnar liksom inte. Vill bara fota mer.

_DSC0hhh011

Och redigera mer. (För det är inte bara i stunden när man fotograferar som tiden försvinner utan även efteråt…när jag sitter vid Mac:en och knappt är kontaktbar för att jag koncentrerat kisar och stirrar mot skärmen under redigeringen, det skulle kunna vara ett mindre världskrig runtom och jag skulle inte reagera:))

_DSC0023

Ja. Fota mer kommer jag att göra. Och lära mig mer:)

_DSC0008

Och idag är det torsdag (veckorna går så fort!) och jag är hemma och vilar mig lite till. Går runt med en varm riskudde över höften, känner mig ej helt hundra efter det där stenanfallet. Men ska snart få besök av en mammaledig liten kusin och en gosig bebis och i kväll väntar en trevlig middag på stan. Känns som en bra start på en nalkande helg.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Att vara lite stolt”

 1. Profilbild för Beata
  Beata

  Bra jobbat Ullis?vart kan man få tag på katalogen? Kram

  1. Profilbild för ulricath

   Tack Beata! 🙂 ja det ska jag ordna åt dig! Kram!

 2. Profilbild för Helena

  Vad kul och vad duktig du är! Det är nog bara början på något stort kan jag gissa.
  Man kan nog känna sig bra mör flera dagar efter anfallet.
  Kram Helena

  1. Profilbild för ulricath

   åh tack Helena! Hoppas det;) Jamen mör är bara förnamnet, jösses så utdraget och mört det var här:( bu! Önskar dig en skön helg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *