Att visa lite bilder från en kväll i juli och så några till.

Hej fina ni!

Jösses vad dagarna går fort och ledsen att jag inte tittat in här sen i måndags! Det händer en hel del kul nu jobbmässigt och av den anledningen har jag varit lite bissi med att sätta mig in i mitt nya jobb:).

Jag skulle återkomma om den roliga helgen men bilderna därifrån var sisådär då jag tog bilder med mobilen där på lördagkvällen…

bild 1g

…men här är ett par från Sommarkrysset i lördags på Åza och Anna.

bildv 4

…och här Magnus, Anna och jag. (En kul eftermiddag och kväll blev det med eller utan bilder med först Diggiloo och sedan sommarkryss:)).

Men däremot har jag fler bilder från en mysig kväll hos goda vänner innan vi åkte till Gotland i mitten på juli och som jag inte hann lägga upp bilder ifrån då. Men jag visar dem nu istället och drömmer mig tillbaka till en sommarvarm, 28-graders underbar svensk sommarkväll där vi satt ute till sent på natten pratade o umgicks och åt så mycket god mat att vi ”rullade” hemåt sen.

_VIP7801

Det bjöds på ljuvligt goda pizzabitar med mascarpone och jordgubbar till fördrinken

_VIP7850

Duktiga tjejer som dukade fram, Sofia, Matilda (kompisar till min dotter) och Fanny. _VIP7853

_VIP7857_2

Vacker dukning och somrigt och så gott! Allt smakar liksom så mycket bättre på sommaren:)

_VIP7860_2

_VIP7804_2

Värden o snyggingen Pehr stod vid grillen och fixade det där perfekt grillade köttet:)

_VIP7859_2_VIP7865_2

Min N med söta värdinnan Helena som fixat allt det goda till det grillade.

_VIP7901

Jag och Helena poserar i våra snygga (och likadana ICON-smycken:))

_VIP7879

Älskar det här fina armbandet i persiko- och roséfärg som jag använt massor i sommar!

bild 2

_VIP7911

Och sen när mörkret föll så mumsade vi lite till och fick en härligt god citrontårta med jordgubbar att mumsa på innan vi skulle hem för att packa det sista till Gotlandsresan.

_VIP7908

Men det var då, för några veckor sen, och nu är nu, hösten är snart här men fina sommarkvällar hos härliga vänner vill man minnas och tänka tillbaka på när det blir mörkare och lite svalare ute.

Imorgon är en ny dag hos ett härligt gäng som jag nu fått förmånen att jobba med. Kika gärna in hos 4good och är du inte medlem där så är ett litet tips att bli, för mycket kul händer det där. Det lovar jag. Och mycket värme och solsken finns där inne. Så in och kika med er:).

KRAM.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *