Baby It’s Cold Outside!

_VIP1730

Brr så kallt men så härligt det är ute nu då! Vintern kom äntligen! Eller vinter och vinter går ju inte att jämföra med snö o kyla i norr men lite lagom vinter har vi här i Enskede i alla fall. Gillar denna årstid även om jag är en fryslort…så skönt att komma in i värmen sen när man varit ute:) Dock satte förkylningen (som började om på nytt i tisdags) käppar i hjulen för att ta några uppfriskande vinterpromenader (så fick bli en vinterbild från vår balkong). Har fått hålla mig inne i stort sett hela veckan för att kurera mig (tur man kan jobba hemifrån) men verkar inte som jag är ensam, tycker det hostas och frustas lite överallt och många verkar vara krassliga..

_VIP1723

Ingefära är min grej just nu.. och pepparkakor!:)

IMG_4791 (kopia)

Känner mig just nu ungefär som renarna på min julpjamas…Rudolf med röda mulen liksom, haha söndersnuten och röd näsa (därav ej representabel att vara med på bild;))

Nu ska jag väcka resten av familjen och ta en till kopp té med massa riven ingefära!

Kram och ha en fin lördag!

<3


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *