Crush on Grazette of Sweden

Förra veckan var jag och Linda iväg på en trevlig pressvisning av hårvårdsmärkets Grazette of Sweden kollektion Crush som är en inspirerande hårvårds- och stylingserie baserad på frisörexpertis, forskning & mode förenade av passionen för hår. Pressvisningen hölls på Hotell Diplomat och marknadsansvarig Linda och kemisten Jenny-Ann berättade om Crush-serien, som de ville beskriva som en modern romans med viktoriansk glamour. Innan visningen så bjöds det på ”afternoon tea” i form av en härlig buffé av snittar och sötsaker, ett glas bubbel satte extra piff på tisdagseftermiddagen:)

IMG_7997 (kopia)

Crush är baserad på forskning och framtagen av Grazette of Swedens egna kemister och frisörexperter, med egenskaper utöver det vanliga. Nyckelingrediensen Bio-intelligent keratin reparerar kluvna toppar och kan med hjälp av avancerad aminosyre- och jonteknik effektivt fästa det naturliga keratinet, där det behövs som mest. Håret lämnas reparerat från skador och torra toppar. Genom att använda ingredienser både från naturen och vetenskapen har Grazette of Sweden skapat en revolutionerande produktserie som passar alla typer av hår.

Crush on Grazette

Grazette of Sweden är ett hårvårdsmärke som blandar det bästa från naturen och vetenskapen. Det var var fyra drömlika serier vi fick kika lite närmare på, Wonder, Power,Heaven och Illusion alla med olika egenskaper.

Crush-on-Grazette-Heaven

Heaven
Sväva bland molnen! Heaven är serien för dig som vill ha volym och ett fjäderlätt hår. Lätta produkter med mycket effekt, dessutom det mest rengörande shampoot av alla serier, har ej hunnit testa denna serie ännu.

 Crush-on-Grazette-Power

Power 
Rule the world med Power, den starka och kraftiga serien för dig som vill ha ett tjockt och fylligt hår. Kombination av ingredienser för att uppnå ett fulländat fylligt resultat.

_VIP6818

Och jag måste säga att efter att ha testat power-serien kändes det faktiskt som håret blev mer fylligt!:)

Crush-on-Grazette-Wonder

Wonder är en romantisk rosa serie för den som drömmer om ett mjukt och sammetslent hår. Det är vårdande och utredande. Produkterna i serien ska ge glans och återfukta håret utan att tynga ner det 0ch det är en underbar doft av ananas och vanilj. Hårmasken i denna serie är dessutom kollektionens mest säljande produkt. Provade denna serie  i helgen och upplever att håret blir lite extra glansigt och doftar som en dröm:)

Crush-on-Grazette-Illusion

Illusion
Illusion är den sista serien, som även är unisex. Illusion innehåller inte, till skillnad från de andra tre serierna, shampoo, balsam eller mask utan enbart stylingprodukter. Med en fräsch doft av lime fungerar den som magi i ditt hår. Denna serie innehåller även produkter som kallas för cocktails som du kan blanda med produkter från de andra serierna för önskad effekt. Grazette of Sweden säljs på ca 3000 salonger och genom att gå in på hemsidan kan du se din närmsta salong.

Förutom att dessa produkter doftar ljuvligt, som en godisbutik allihopa med olika fantastiska egenskaper så gillar jag att efter redan 60 sekunder har hårmasken gett sin fulla kapacitet så nu hinner man ju med att göra inpackning även tidiga & stressiga vardagsmorgnar:)

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *