Dags för lakritsfestivalen

Idag öppnas portarna till världens största lakritsfest som går av stapeln i Globen nu i helgen! Lakritsfestivalen! Och älskar man lakrits är det ett måste att bege sig dit:) om man är i närheten vill säga:) jag bor bara ett stenkast därifrån så jag tänkte hinna dit en sväng någon gång under helgen.

DSC_0478

I torsdags var jag på en pressvisning inför Lakritsfestivalen på Quality Globe Hotel i Stockholm där vi fick en  liten försmak av vad man kommer att kunna se, provsmaka och uppleva på helgens festival.

DSC_0445birld 4

Några av mina favoriter fanns att provsmaka, de vita bollarna från Djupur är så god att man lätt kan äta dem till middag:)

DSC_0g451

Vi fick prova lakritsté..

bild 1 (kopia)

…brownies bakat på lakritspulver

DSC_0462

…och Bubbies! Mochi Ice Cream från Hawaii, så söta och goda små glasskakor.

Vi fick även smaka på olika sorters glass då en till festival kommer att finnas under samma tak, Glassfestivalen som har premiär i år.

DSC_0460

Glass gjord på kokosmjölk.

Nu måste jag skynda mig lite, dottern väntar, vi ska handla grejer inför hennes 18-årspartaj ikväll.

Ha en fin lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dags för lakritsfestivalen”

  1. Profilbild för Inredning & Guldkanter
    Inredning & Guldkanter

    Lakrits te till och med. Där hade jag gått och dreglat om jag varit där:) Kram Pernilla glöm inte att skicka det jag skall lägga in till mig:) Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *