Dan före dan på Haymarket

Ho ho ho och en riktigt god jul på er!:)
Hoppas ni haft en underbar julafton som nu börjar gå mot sitt slut. I Stockholm har vi haft en solig och fin dag och jag och Niklas checkade imorse ut från Scandic Haymarket där vi bott en natt.

Vi har varit själva idag på julafton men ska fira med min familj imorgon i Köping hos mamma och pappa. I torsdags hade vi lilljulafton hemma hos oss med alla barnen och bonusbarnens farmor. Men igår checkade vi in på det ubersnygga hotellet mitt på Hötorget för att lyxa till det lite så här i juletider:)

Happy filter, blurr blurr:)

En magiskt snygg juniorsvit stod och väntade på oss och efter att ha suckat åhhh och wowowow till allt snyggt piffade vi oss en smula innan vi gick ner till baren för att ta en drink och vänta in vännerna Tanja och Lasse som ville kika förbi för att hänga lite med oss dan före dan:)Snyggananasen i mässing är en såå vacker sak jag borde haft på önskelistan!!

Mysigt att få en pratstund med vännen Tanja också då vi båda haft hektisk höst och vi ej hunnit ses så mycket trots att vi faktiskt bor så nära varandra i Enskede.

För övrigt så har vi haft en mysig dag med promenad på stan efter god hotellfrukost och vi passade på att kika på NK:s julskyltning och shoppa sista klappen också innan vi åkte hem och tog en glögg och skinkmacka framför Kalle och slog in de sista julisarna.

Önskar er en fortsatt fin julaftonskväll, visar lite mer bilder från fina hotellet imorgon.

Julkram!

<3

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *