Dermalogica och en liten tripp

Jag och dottern har under ett par veckor provat Dermalogica-produkter i vår rengöring morgon och kväll, dock ej samma produkter såklart, då vi är i två heeelt olika kategorier av hudtyper. Ung-kategorin och mogen-kategorin kan man ju säga:). Jag har ej tidigare testat Dermalogicas produkter i min rengöring men nu när jag gjort det, kan jag säga att jag är fast och då jag trivs superbra med dem kommer jag absolut att fortsätta med dem framöver också:)

_VIP3194

Clear Start som dottern provade är produkter särskilt utvecklade för tonårshud.
Så här står det om dem på Dermalogicas hemsida: ”Traditionellt har produkter för tonåringar innehållit artificiella färg- och parfymämnen samt billiga, irriterande och uttorkande ingredienser som exempelvis alkohol. Ingredienser som ofta skapat fler problem än de löst. Med Clear Start däremot får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växttextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande.”

_VIP3181

Fanny gillade särskilt mycket All Over Toner som är en uppfriskande och renande spray som motverkar blemmor och tilltäppta porer. Den kändes väldigt fuktgivande och härlig att ha i ansiktet tyckte hon. Den andra favoriten var Breakout Clearing Overnight Treatment som är en behandlande gel som tar hand om blemmor och pormaskar medan du sover. Aktiva ingredienser rengör på djupet, dämpar rodnader och bekämpar nya utbrott.

_VIP3207

De produkter jag provade var för normal/torr hy förutom ögonkrämen som var för mogen hy:). Jag kände direkt vid första användningen att det här är professionella hudvårdsprodukter. Jag tokgillade Skin smoothing cream som fungerar för normal/torr hy och som ger massa fukt, jämnar ut torrhetslinjer och hindrar huden från att kännas stram. En annan favorit blev Daily microfoliant som faktiskt är skonsam nog att användas varje dag. Huden blev len och jag upplevde att jag fick lyster direkt & så var den härligt dryg också, det räckte med en liten mängd tillsammans med några droppar vatten för ansikte och hals.  Special cleansing gel är mycket dryg och löddrar mysigt precis som tvål och man känner sig verkligen ren i ansiktet efter den. Och så älskar jag även ögonbalsamet Multivitamin Power Firm med vitaminerna A, C och E som ska vara utslätande och reparerande för solskadad hy.
Sen att Dermalogicas produkter ej är testade på djur är ett stort plus!

Ja det är viktigt att ta hand om sin hy  och jag brukar vara noga med rengöring morgon och kväll men det är alltför sällan jag kommer iväg till hudvårdssalongen (typ 1ggr/år) men nu har jag äntligen tagit mig i kragen och bokat in mig på måndag för en låång ansiktsbehandling på Centralbadet. Jippi tjohoo vad skönt det ska bli:)

Nu är det dags att packa väskan för att packa in sig i bilen lite senare, jag och några tjejer ska ut på en liten roadtrip söderut. Och målet är Fjällbacka för att se vad de här bruttorna har för sig där nere på västkusten i helgen:)

Ha en fin och mysig fredag!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Dermalogica och en liten tripp”

 1. Profilbild för browneyedgirl28

  God morgon 🙂 Alltid bra med tips på hudvård.
  Tack….Ha en toppen lördag, kram

 2. Profilbild för lifessilverliningandi
  lifessilverliningandi

  Har dermalogica produkter också. Deras micropeelingrengöring är jättebra. har också dagkrämen som jag gillar. Blev nyfiken på produkterna för ung tonårshy. kanske skulle vara något för min son? Ha en fin lördag! Kramar Pernilla

 3. Profilbild för lifessilverliningandi
  lifessilverliningandi

  Ha det så kul på trippen förresten, verkar helskoj!!!Kram

 4. Profilbild för Titti
  Titti

  Bra med lite tips ?!… Ni ska ha det så kul i härliga Fjällbacka ☀️☀️!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *