Det godaste till sist…

Jag har sparat det godaste som fanns i lakritslådan till sist:)
Den här handgjorda smörkolan med lakritssmak toppad med havssalt från Handgjort Stockholm får mina smaklökar att göra små volter, haha. Den är så god så man blir lite tokig;).

fghh

Och jag fick ett litet tips från Nilla som har fina bloggen Life´s Silver Lining att lakrits är en perfekt kombo med vin. Så vilken tur att det är lördag och jag o N kan testa den kombinationen då:)

beppi

Mmm vi lyxar lite extra idag med en Amarone jag fått av lillebror. Min vinkännande lilla bror har vinklubben Club Amarone och ser till att storasyster ofta får smaka flera av Italiens förnämsta viner. Det är syskonkärlek det:)

Imorgon blir nog sista dagen med lakritstemat, för sen är ambassadöruppdraget avslutat, kul och väldigt gott har det varit!:) Så jag återkommer med en liten rapport om vad jag hittade för mumsigt på Lakritsfestivalen när jag var där idag.

Happy lördag till er:)


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Det godaste till sist…”

 1. Profilbild för Fredrika

  Mm, så gott med vin och lakrits lät. Har aldrig testat men hört att det ska vara en bra kombo. Och min bror skulle också gärna få vara mer vinkunnig och låta mig få smaka goda Amaroneviner, lät ju väldigt lyxigt:)
  Hoppas du har en bra söndag! Kram fredrika

  1. Profilbild för ulricath

   Jo det var gott den där kombinationen:) hihi du får komma och smaka nästa gång jag fått en fin amarone:) Ha en bra söndag du med! Kram till dig.

 2. Profilbild för LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

  Vin & lakrits var otippat, det måste jag absolut testa. Tackar för tips

  Har du testat lakrits & jordnötter? Det är awsome, typ lakritsbåtar & jordnötter, lärde mig det av min svärfar & svärmor här i Norge. Dom blandar det i samma skål, mums

  Fin vecka till dig

  1. Profilbild för ulricath

   Nä lakrits och jordnötter har jag inte provat:) hihi det var otippat och får också testas då, så tack tillbaka för tips:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *