En bäbis är hos oss…

…och jag hinner inte ett endaste dugg. Min bror & min fina italienska svägerska är på besök sedan i torsdags och de har en bedårande liten buse med sig. Leo 7 månader. Jag smälter och smälter om och om igen. Fastän jag inte hinner något. För fem öre. Men det gör ingenting. För jag är barnvakt då de behövt flytta ur sin lägenhet i stan. De bor i Barcelona och har nu sålt sin bostad i Sverige. Så de har varit väldigt busy med att flytta och rensa. Och jag har varit busy med att ta hand om deras lilla guldklimp. Fasters lillprins. Leonardo.

Men lite hann vi umgås allihopa, trots flytt och fix. I lördags tog vi fram grillen och gjorde hemlagade hamburgare med cheddarost, jalapeños, dressing, grönsaker och en hel drös med massa annat gott. Mys att ha lillebror med familj på besök. Och snart är det vår tur att gästa dem i Barca. I en hel vecka. Jag längtar. DSC_1676  DSC_1697 copy DSC_1696


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *