En grön favorit

Hellooo!

Hoppas er helg varit skön och fin på alla sätt! Jösses vad dagarna springer iväg då! Vill ju kika in här och skriva, om inte varje dag så i alla fall varannan, men har inte fått till det alls de sista månaderna. Det får bli när det blir och när inspirationen är tillbaka, för det är liksom den som går upp och ner… vill inte heller att bloggen ska kännas kravfylld utan vara något jag tycker är kul och har tid att göra. Nåväl jag ska göra mitt bästa för att kika in här oftare, tycker ju det ääär roligt så då ska det prioriteras:)

Något som gör mig lycklig och glad och som jag alltid önskar att ha hemma är färska fina blommor till helgen, mina föräldrar har varit på besök och mamma vet att jag älskar det så hon hade med sig vackra tulpaner som blev så fina på köksbordet.
Igår sprang jag och mammis på stan en sväng och med hem kom en härligt grön tröja från Indiska, känns som lite vårfeeling med den på och en skön kontrast till alla svarta kläder jag oftast har på mig under vintern. Känner att den kommer bli en favorit i garderoben och kul med lite färg! Och just grönt kommer vi ju få se massor av på både mode och inredning i vår och sommar.

Upptäckte förra veckan att det ju var ganska ljust ute när jag gick från jobbet vid 17-tiden… sååå härligt med ljusare tider snart, dagarna blir längre och med det brukar lite extra energi komma också:)

Ha en riktigt fin fortsatt söndagskväll!

Stor kram till dig.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *