En kväll i Västra Hamnen

I söndags kväll när vi hade jobbat klart på Nordea Masters åkte vi in en sväng till Västra Hamnen i Malmö för en skön kvällspromenad i solen.

IMG_3455

Det var en sådan där vacker försommarkväll när vattnet var stilla, ljumma vindar och solen sträckte ut sina strålar allt vad den kunde för att spegla sig i den blanka vattenytan..

västra hamnen

…och det var en sådan där kväll där vi bara strosade runt utan något mål och som man så väl behöver ibland för att komma ihåg att andas långsamma andetag och få lite ny kraft och energi. Och tänk att havet, som för mig är en smula skrämmande, har den lugnande inverkan. Lugnet som kommer av ljudet som vågorna har, doften, bruset och det stora oändliga som får allt att kännas så obetydligt litet. Inget är så lugnande och ger så mycket ro i själen som det där oändliga havet. Tycker jag.

 

_VIP3842

_VIP3847

klick klick…vi fotade lite med våra iphones men Nikon var med också:)

_VIP3850

Varm och skön kväll, såååå skönt att slippa jackan för en stund. (Älskar förresten mitt boholinne som är från Valerie.)

_VIP3830

_VIP3812

Ser så avkopplande ut det där, att komma med fiskespöet på cykeln, leta upp en perfekt plats och stå titta ut över vattnet & vänta på napp…

_VIP3815

_VIP3835_2

_VIP3797

Och vi gjorde också det, hittade en bra plats som vi satt och tittade ut på havet och andades frisk & skön havsluft ifrån… och framåt syntes Öresundsbron (blev bra sugen på att åka över till Köpenhamn:) och bakåt Turning Torso som ståtligt sträckte på sig upp i det blå.

_VIP3769

Rätt häftig den där spännande byggnaden och Malmös landmärke som vrider sig mot vattnet och omvärlden och vilket väldigt annorlunda ställe att bo på!


_VIP3865

Men nu är vi tillbaka hemma i Stockholm igen, ha en fin onsdag, om än en kall sådan..brr hoppas värmen tänker sig komma tillbaka inom kort…. för nu är jackan framplockad igen. Fram och tillbaka och ut och in i garderoben med varma kläder omvartannat.

Kram på er.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En kväll i Västra Hamnen”

  1. Profilbild för lifessilverliningandi
    lifessilverliningandi

    Ok mitt tredje försök:) Måste tydligen logga in för att kommentera? Du är snygg som få Ulrika! Så kul att du och Carola känner varann, gjorde ni det innan bloggandet också? Jag vill vara med och tävla om det fina armbandet. mailar dig! Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *