En lugn lördag

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och haft en bra novembervecka. Ledsen att jag inte hunnit kika in här de senaste dagarna, jag har ju varit ute på en liten eventturné i Malmö och Göteborg så tiden har varit knapp till att hinna in här. Idag unnar jag mig en riktigt lugn vilodag hemma, sitter fortfarande i min mjuka morgonrock i soffan med morgonkaffet och myser lite. Det behövs också. En slappisdag för att ladda om, för på måndag kör vi sista 4good-kvällen för i år..
bild (8)

…men då det händer grejer på dagen också, Elaine Eksvärd kommer att vara på 4good Work och lära oss om kommunikation och retorik. Och på kvällen är det då dags för Express Yourself igen. Har inte hunnit med att skriva så mycket om de fantastiska kvällarna som vi hade i Malmö o Göteborg men kika gärna in här hos en härlig bloggerska som var med oss i Gbg och skrivit om kvällen. Och här & här & här hos tre andra goa o glada bloggtjejer som var med i Malmö.

Då jag ej hann ta några egna bilder så fick jag lov att låna några från Room of Karma.

061

082 138258bb copy

🙂

Nu ska jag fortsätta mysa lite med familjen, men vi hörs lite senare.

Kram till er.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En lugn lördag”

  1. Profilbild för Fnulan

    Vilket fint inlägg, men hela du är ju fin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *