En romantisk skybar på Mandarin Oriental & Hotel W

En av våra kvällar med vännerna Anna och Magnus gick vi bort till Mandarin Oriental Hotel för att ta en drink på takterassen samtidigt som vi ville njuta av Barcelona uppifrån. Vi hade fått ett hett tips från min bror att dit skulle vi gå om vi ville njuta av vacker utsikt och lyxa till det lite. Och det ville vi ju gärna:).

_VIP0059

När vi kom upp var det en fantastisk utsikt (även om det inte riktigt framkommer på denna bild) och det spelades skön och avstressande buddha-bar-musik ur högtalarna, vi slog oss ner i en av loungegrupperna och njöt av ett kallt glas rosé och en underbar oas där uppe i skyn:).

_VIP0002_VIP0009_VIP0067 copy_VIP0064

Vi tog in ett par tallrikar sushi för att dela på som tilltugg innan middagen.
Och sen satte vi igång att fota lite till där uppe i skybaren på nionde våningen…

_VIP0054

”Se riktigt kära ut” sa jag men det behövde jag i och för sig inte säga då det här snygga paret redan är superkära:)

_VIP0047

Puss

_VIP0058_2

<3

_VIP0025

Skönt att svalka fötterna i poolen..

_VIP0033_2_VIP0041 copybild 2 (4) copy

När vi kände oss färdiga med takterass, utsikt och fördrink tog vi en taxi ner till Hotel W som ligger intill stranden i Barceloneta för att äta middag på en av restaurangerna som ligger under själva hotellet.

bild 5 (2) copy

Och där satt vi och försökte prata med varandra, inte så jättelätt då det var tokparty på alla restaurangerna runtom och det var så mycket partyglada människor att det var lite svårt att höra vad vi sa till varann, men ibland räcker det med att bara sitta och titta på varandra o humma lite leende.. hihi, maten ska tysta mun liksom:) Det vi inte visste var att söndagar i Barcelona är partydag numero 1 och att hotel W hade poolparty där ovanför. Självklart blev vi nyfikna och efter middagen testade vi lite olika varianter för att komma in där på det coola poolpartyt men där var det bara VIPVIPVIPVIP gånger 10 så vi fick nöja oss med att åka upp även till det här hotellets takbar:). Men det gjorde absolut ingenting (vi var förmodligen för gamla för det där vattenpartyt ändå.. haha:)) för utsikten var slående även där och det var rejält tryck så faktiskt blev det lite shejki shejki där på dansgolvet med utsikt över Barcelona en stund innan vi tog en taxi hem igen.

Yes det var söndagsskvällen det! 🙂 Nu har vi ju strax denna dag att ta tag i jag och N. Solen skiner och det känns som att även denna dag blir en varm sådan.

Kram så länge.


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *