En särskild dag idag

DSC_2168 copy

Idag regnar det här i Stockholm men det gjorde det inte för 15 år sedan när den här killen kom till världen. Det är hans födelsedag idag. En dag som jag minns för alltid och igen. Min kille som blivit så stor att jag inte hänger med och den där tiden som går så fort att det är svårt att förstå. Solens strålar letade sig in genom persiennerna på Södersjukhuset där på morgonkvisten när han föddes, 3795 gram tung och 50 cm lång. Idag är han betydligt tyngre och längre men ändå min lilla gubbe:) (han är ju lillebror). Och även om det regnar ute så lyser solen ändå så varmt i hjärtat denna dag. Tack för att du är den du är och för att det var just du som kom ut den där vackra majmorgonen. Grattis älskade Felix på 15-årsdagen. Jag älskar dig så.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *