En tripp till Helsingborg

 

Vi tog oss en spontantripp till Helsingborg jag och min N, eller vi bestämde det typ för två dagar sen, så det är väl rätt spontant::)

Vi checkade in på boutiqehotellet V Hotel mitt i Helsingborg, slängde in väskorna och gick sen toksnabbt ner till stranden för ett glas kallt vin i solen vid vattnet. Så sommarhärligt och mysigt! Helsingborg är ju bara såå härligt och somrigt! En riktigt sommarstad!

Sen hann vi hem en sväng för lite piff innan vi gick för middag på sommarrestaurangen Sillen & Makrillen nere på strandpromenaden, ljuuuvligt att sitta där på uteserveringen och titta ut över sundet och Danmark.

Idag checkade vi in hos bästa barndomsvännen Nilla , ikväll ska vi gå på Barfotabeachhouse och äta middag och också lyssna när vän Jenny sjunger med sitt lilla band WeAre, de har är premiär på Barfotabeachhouse ikväll, sen kör de varje torsdag &  lördag sen hela sommaren! Superkul och de är bara sååå bra så är ni i Helsingborg i sommar så missa inte att åka dit och lyssna på underbar livemusik på ett underbart strandställe!

🙂

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *