En vända ”hem” till Köping

I lördags stuvade jag in mina tonåringar i bilen och åkte för att hälsa på mina föräldrar i lilla hemstaden Köping. De bor fortfarande kvar i huset jag växte upp i och det är alltid en mysig och speciell känsla att komma till sitt barndomshem. Det var ett tag sedan vi var där och hälsade på då mamma o pappa oftare kommer till oss i Stockholm. Och det är inte så lätt att få med sig två upptagna tonåringar från stan nuförtiden heller. Så denna dag kändes väldigt lyxig då jag fick rå om båda tonåringarna samtidigt! Vi fick ett supermysigt dygn med god mat, prat och vi blev sådär härligt ompysslade som man bara blir av sina föräldrar:) Och så hann jag med att hälsa på bästa vännen en snabbis också, så då var lördagskvällen komplett:)

_VIP4340

Då jag och min sambo inte bor i villa med en egen trädgård i Stockholm, så passade jag på att njuta lite extra av mami o papis trädgård:). Så himla härligt att bara kunna gå ut o sätta sig och ta en kaffe och känna lugnet. Det är så härliga färger den här tiden på året att man kan fota hur mycket som helst:)

_VIP4343

Så jag fotade på…

_VIP4317

Lyx med egenodlade tomater!!

_VIP4326

_VIP4337

_VIP4349

Persiljan håller än i kryddlandet..

_VIP4395

_VIP4329

_VIP4403

Mamma o pappa fick vara med på bild också <3

 _VIP4413

 Min Fanny med mormor.

_VIP4418

Min lilla mammi:)

_VIP4420

Och min ”lilla” son vill inte alltid så gärna vara med på bild, så det fick bli från baksidan istället då:)

Nu är det dags att fixa middagen till familjen och packa resväskan, imorgon bitti bär det iväg till Palma, där jag kommer att ha min arbetsplats de kommande dagarna, inte helt fel:). Och till helgen får jag sällskap av min kära N också. Inte fel det heller. <3

Ha en fortsatt bra tisdag!

Kram.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *