Ett litet finbesök

Igår hade jag besök av gulliga Helen. Vi tog en snabblunch ihop hemma hos mig innan vi skulle hasta vidare både hon och jag. Men vi hann prata en massa ändå, man får bara prata på dubbelt så fort när man har ont om tid:) Och så överraskade hon med fantastiskt fina presenter också. (Eller kanske var det en för tidig julklapp:)) Verkligen snällt och omtänksamt av Helen. Ljuuuvligt god lakrits från Choklad & Lakrits, finfin pesto och snyggservetter från Nicolas Vahé, (tror det är Helens favoritmärke för hon har själv en massa köksgrejer själv därifrån, vilket jag förstår så snygga gourmetgrejer som det finns att hitta där,
julklappstips 1) Ja vilken lyx… jag fick nästan en liten försmak av julafton… hihi.

DSC_0519-2 DSC_0566 copy

DSC_0570 copy

Alltså, de där lakritsbollarna går inte av för hackor…jag är helt tokig i dem!

ulrica6 (1280x853) copy

Där satt vi o mumsade i oss varsin liten hälsotallrik (tur jag bjöd på det för då kunde jag unna mig att mumsa i mig den där sjuukt goda lakritsen (julklappstips 2) sen;))

Nu ska jag packa för en liten tripp till Åre i morgon ett par dagar…

Kram på er.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *