Eurovision Stockholm

Igår var det ju grande finale på Eurovision och oj vilken avslutning det blev! Det har varit galen schlageryra här i huvudstaden hela veckan och vi som bor nära Globen har inte kunnat undgå allt ståhej och rigorösa säkerhetsgrejer under helgen.
Jag blev medbjuden av min vän Catarina att följa med till Tele2 Arena igår på ”Eurovision The Party” där det visades en helt unik TV-sändning på Europas största TV och vi fick följa ESC-finalen i Globen från olika vinklar, Sanna Nielsen var värdinna och uppträdde själv men vi fick även lyssna till Carola, Danny, Loreen,  Oscar Zia mfl, Sanna gjorde även inhopp hos Måns och Petra i Globen med senaste nytt från ESC:) Efter sändningen fortsatte festen till sena natten.

Jag måste säga att jag tycker det var ovanligt många bra låtar med bland bidragen i år och wow wow vilken snygg och cool produktion, grymma programledare, grym underhållning…ja verkligen snyggt uppstyrt allting tycker jag.

 

eurovision stockholmIMG_9075t

IMG_909913239282_10153727436969385_3891643338311349194_n

Lite halvblurriga mobilbilder blev det, fick inte plats med min stora kamera i handväskan denna gången. Och ljuset är ju som det är när det är nattklubb så ni får hålla till godo 🙂

Vad tyckte ni om ESC? Vann rätt låt?

Kram imorgon är det ny vecka ocn nya tag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Eurovision Stockholm”

  1. Profilbild för mallansvardag

    Ja vilket party det var så man kände stämningen genom rutan.
    Vet inte om jag tyckte att rätt låt vann, den var helt ok och visst var budskapet mäktigt men jag hade nog helst sett Australien som vinnare om det nu inte skulle bli Frans ?
    Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *