Fars dag och fredagens fotografering

Happy Fathers Day type for card or ad.

Stort grattis till alla pappor idag!

Eftersom jag inte bor i samma stad som min egen lilla pappa kan jag inte krama om honom idag. Men har både ringt och grattat och så skickade jag en present med posten i form av en mjuk hösthalsduk (typisk pappapresent va:)).

Var ju på tjejpartaj igår och det blev ganska sent så idag går liksom allt i lite lugnare fart:) sådär extra lugnt som man dels tar det en söndag, men också efter en kul tjejfest som höll på natten lång. (har precis laddat in bilderna i datorn så de kommer lite senare)

bröd och salt

Jag och Niklas åkte ner till sjöstaden och bageriet Bröd & Salt och åt frukost. behövdes lite extra god påfyllning en skön söndag som denna:)

Fotografering

Skrev i fredags att jag var och fotade en vacker tjej. Den vackra tjejen ser ni på bilderna nedan och hennes blogg hittar ni här.

_VIP5559lågupp_VIP5551låg_VIP5537låg_VIP5630låg kopia

_VIP5543låg

Supervackra och gulliga Valerie.

Nu ska jag in till stan en sväng på en liten grej som jag återkommer till lite senare och berättar om.

Fin söndag till er.

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Fars dag och fredagens fotografering”

  1. Profilbild för Katarina Johnson
    Katarina Johnson

    Vacker tjej, duktig fotograf… Vad kul att det blev så att du fotar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *