Fina klappar

Jag hade visst varit jättesnäll i år för jag fick världens finaste  julklappar av mina kära:) Alltid lika spännande att se vad som döljer sig i de fina paketen. Och alltid känner man sig lika bortskämd när man sitter där nyfiken och öppnar paketen ett efter ett. Och tänk att varje år säger vi att ”i ååår ska vi inte köpa så mycket klappar”…men så på något sätt blir det så ändå att man får så många paket. Jag tycker själv det är så mysigt att handla julklappar och ge fina presenter så det är väl kanske därför det blir så. Att vi tycker så allihopa. Att det är kul att handla fina klappar för att det är roligare att ge än att få.

Men jag ääälskar också att öppna paket och här är några av mina fina julisar:

_DSC0003

Min lilla son hade varit och handlat en superfin tekopp på egen hand:) den blir god att dricka mumsigt mangoté som jag också fick.

_DSC0005

Min generösa dotter hade köpt mina favoritljus! Voluspa kan vara de bästa ljusen:) doftar ljuvligt!

_DSC0287 (kopia)_DSC0015

Hade önskat mig Cerawand locktång och den fick jag av min snälla lilla sambo och så en massa annat smått & gott, massa braiga och finfina grejer.

_VIP7496_2 (kopia)

Och så fick jag OBJEKTIVET som stod högst på önskelistan fick jag av mitt fina hjärta och mina föräldrar. Oj vad bortskämd jag känner mig. Tack älskade ni för alla jättefina klappar.

(En sak som i det här sammanhanget är viktigt för mig att tillägga är att; barnen varje år även får varsin julklapp som är för en god sak, i år och förra året fick de kycklingar och en get 🙂 och andra år har de fått poliovaccin. Tycker det är så viktigt att de förstår hur bra de (och vi) har det och att en sådan liten insats betyder så mycket. Det är viktigt att vi ägnar de som inte har det lika bra en extra tanke, speciellt så här i juletider när vi själva är så extra bortskämda.)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Fina klappar”

  1. Profilbild för Adela

    Vilka fina julklappar och ert initiativ med barnen är toppenbra tycker jag.

    God fortsättning och kram
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *