Fina korgar till badrummet

DSC_0915 copyDSC_0919 copy
I söndags blev det en sväng till Sickla Köpkvarter för lite ärenden. Jag hittade lite av varje men var på span efter förvaringskorgar till badrummet. På en av mina favoritbutiker INDORI (det kommer lite interiör/inspirationsbilder därifrån lite senare) hittade jag dessa fina handgjorda korgar från Afroart.

DSC_0916 copy
Perfekt liten korg att förvara armband, smycken eller varför inte bomullspads i;)

DSC_0913 copy copy Snygg mörkbrun korg med träsnideri hittade jag till superpris på JYSK! 🙂

DSC_0811 copy Och denna korg (Afroart) står på min önskelista framöver, skulle göra sig väldigt snygg i badrummet den också:)

Untitled-1


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *