Fina kvällar och bästa pizzan i stada!

 

   

Förra veckan hade jag en av mina bästisar på besök hos oss, fina vännen Carola som bor i Skåne var uppe i storstaden för kombinerat jobb och ledighet. Och då hon bodde hemma hos oss hann vi umgås extra mycket:) Vi passade på att ta vara lite extra på de fina sommarkvällarna. Det blev flera mysiga stunder på bland annat vår balkong där vi både hann smutta rosévin, prata jobbprojekt, blogg, fotografi, tonåringar, resor, oro, kärlek, vänskap… jamen ni vet livet liksom och så det viktigaste… att få skratta så mycket att magmusklerna fick sig flera rejäla omgångar:)

Vi hann även med att hänga på TAK och  att äta ljuvligt god pizza på Giro Pizzeria som ligger i anslutning till boutiqehotellet Miss Clara by Nobis på Sveavägen, och jag kan säga att de har de godaste pizzorna i stada!:) De napolitanska pizzorna bakas i en vedeldad ugn och vi fick veta att de använder en speciell jäsningsteknik där pizzadegen har jäst ut helt innan pizzan bakas vilket innebär att den inte jäser i magen efter att man ätit den, vilket ”vanliga” pizzor kan göra. Och de använder uteslutande San Marzano-tomater som anses vara världens bästa tomater och sen fior di latte-mozzarella på det. Jamen ni hör ju! Dit måste ni ju! Och jag måste definitivt dit snart igen!:)

Hela helgen gick sen åt till att genomföra event i sjöstaden. Väldigt lyckat och kul och vädret visade sig från sin bästa sida också.

Hoppas er vecka börjat bra och att ni fick njuta av en fin helg ni också!

Kram!

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *