Forfarande kvar på golfbanan

Vi är forfarande kvar på golfbanan i Malmö och på Nordea Masters som går av stapeln onsdag-söndag denna veckan. Och kul är det att kika runt bland sponsortälten och smygkika lite vilka som kommer att ställa ut.

nordea masters_VIP3745_2 _VIP3752_2

Fina bilar kommer bland annat att visas upp….

_VIP3754

tja….denna bilen skulle jag kanske kunna tänka mig;)

_VIP3757

Riktigt cool fotobakgrund! Undrar om det kommer någon racerbil att lifta med snart…?

_VIP3768

Äsch jag får väl köra själv då…:)

Vi ses imorgon igen, då ska jag försöka hinna med att få in fler bilder från helgen. Vi har några långa timmar framför oss i bilen hem så då tänkte jag passa på att få ordning och reda bland bildmapparna på datorn:)

Kram och sov gott.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *