Framme i Sälen

Nu är vi äääntligen framme i ett snöigt Sälen! (eller vi kom upp vid halvåttatiden ikväll) Jisses vilken tid bilresan tog från Stockholm denna gången…minst 8 timmar tror jag vi satt i bilen! Töigt väder i kombination med fler sportlovsresenärer och Vasalopp är inte den bästa kombinationen. Men fram kom vi till sist och vad som väntade var ett riktigt vinterlandskap! Gaaalet mycket snö och ända upp ovanför fönstren på vår lilla stuga ”Lillebo” (min morfar döpte stugan till det när han byggde den på 40-talet.) Jag blir alltid så glad och varm i hjärtat när vi kliver in i vår fina och mysiga stuga som visserligen har byggts ut för länge sen men som alltid kommer att heta Lillebo hur stor den än skulle bli:) Här har jag varit sedan jag var liten och här har mina barn varit sedan de var små. Jag har alltid känt mig så tacksam och glad över att jag haft möjlighet att åka på fjällsemestrar med barnen. Till Lillebo i Sälen. Och nu är det ivriga barn och tonåringar som lagt sig tidigt för att orka upp tidigt imorgon bitti och vara först i backen:)

sfdf

Själv har jag precis packat upp lite nya produkter ur necessären som jag införskaffade innan vi åkte. Emma S nya serum med extra boost av fukt behövs extra mycket på vintern & i fjällen:) och Schwarzkopf Essence Ultîme till håret som är nya produkter framtagna i samarbete med Claudia Schiffer.  Väldigt prisvärda och just nu på kampanjpris på H&M!:) Ett sent kvällstips alltså innan jag bäddar ner mig bredvid N i soffan framför en sprakande och varm brasa. Oj så mysigt och lyxigt det känns. Och så skönt att vara framme. I Sälen. Och i Lillebo.

Kram och gonatt.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Framme i Sälen”

 1. Profilbild för dianasdrömmar

  Hoppas ni får en härlig vecka i Sälen 🙂 kramDiana

  1. Profilbild för ulricath

   Tack Diana, ja det hade vi! Nu hemma igen 🙂 kram!

 2. Profilbild för Anonym
  Anonym

  Men… Den där läste jag om hos Vitae Stilo häromdagen… Copycat!!!!

  1. Profilbild för ulricath

   Roligt att du läser min blogg! Och vad kul att du fick läsa om det på två ställen då 🙂 Jag har precis läst inlägget på den andra bloggen nu och tycker det är ganska olika inlägg. Vitae Stilo skriver specifikt om serumet och jag om lite olika produkter jag packade upp ur resenecessären. (Bland annat detta serum och jag brukar ju använda Emma S hudvårdsprodukter.) Så det råkade bara vara ett sammanträffande. Sen var det så att jag träffade Emma Sjöberg på en privat tillställning hos gemensamma vänner i julas där hon berättade för mig att det skulle komma ett nytt serum i februari med ännu mer fukt som jag borde testa, så då gjorde jag det. Och jag är supernöjd, en riktig fuktboost! Så det kan jag verkligen rekommendera 🙂 Ha en bra helg!
   //Ulrica

 3. Profilbild för Susanne
  Susanne

  Copycat??! men vilken korkad och onödig kommentar!! HUR många bloggare skriver inte om samma produkter, inredningsdetaljer, mode mm?
  kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *