Frosseri och födelsedag

Är det tisdag redan? Ja men det är det ju och oj vad dagarna springer iväg och jag springer efter dem som en liten tok för att hinna med…jag är nog inte ensam om att ha bråda dagar så här i juni, med skolavslutningar, midsommar, födelsedagsfirande, fix och planering av saker inför sommarlov och jobbsaker som ska hinnas med innan man kan luta sig tillbaka och njuta av de där efterlängtade semesterdagarna som man längtar efter resten av året;)

I söndags fyllde min kära Niklas år och då vi firat med alla våra barn och familj helgen innan firade vi på tu man hand hela dagen:)

bild 1 (21)

Födelsedagsfrukost på sängen. Ingen vanlig dag och då är det ingen vanlig frukost heller:) Rocky road-glass går bra att äta när man fyller år…

_VIP6188_2

Funkar också bra att äta jordgubbar, godis och muffins till lunch;) Vi åkte till en brygga vid vattnet och satt i solen och hade det bra.

_VIP6180

Citronmuffins med vitchoklad, hallon/blåbärsmuffins och chokladboll fanns i picnickkorgen:)

_VIP6186

Och gott att dricka till jordgubbarna och sötsakerna.

_VIP6218

Men på kvällen åkte vi till Hammarby Sjöstad eller ”Sjöstan”, för att äta lite riktig mat:) men först fick födelsedagsbarnet en god sommardrink som han önskat sig:)

_VIP6202_2_VIP6224

 Mycket gott fanns att välja på menyn och det fick bli två typiskt somriga fräscha rätter, grillspett med goda såser och en härlig toast skagen.

_VIP6228

_VIP6216

Min pappa kom spontant förbi oss precis innan vi skulle iväg så honom tog vi med oss till restaurangen:)

_VIP6213

Restaurang Henricks ligger direkt på kajen i Henriksdalshamnen i Hammarby Sjöstad. Mysigt och avslappnat ställe och det går nästan att doppa tårna i vattnet medan man äter sin middag:).

_VIP6246

Så trevligt att sitta där på kajen och se båtarna åka förbi…

_VIP6207

_VIP6209

Häftiga lägenheter med fantastiska balkonger åt alla håll, så grymt att bo så här och ha sin båt liggandes precis nedanför.

_VIP6250

_VIP6241_2

Och så avslutades middagen och födelsedagen med en glassig drink. En glassdrink helt enkelt:) Och sambon var nöjd med sin födelsedag och det kan jag tro då han fick frossa i så mycket godsaker från morgon till kväll;) Nu blir det andra bullar resten av veckan och inga sötsaker i sikte på länge!:)

Fin och solig tisdag på er <3


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Frosseri och födelsedag”

  1. Profilbild för Charlotte - Stories by me

    Precis där bodde jag i hamnen till för ett år sen 🙂

    1. Profilbild för ulricath

      Åhh där är ju bara så fint! Skulle gärna bo där också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *