Glad påsk!

Glad påsk på er!

Hoppas ni mår bra! Har ni laddat upp med godis hemma ifall ni får besök av småhäxor från Blåkulla ute på vift? De där chokladäggen på bilden är helt galet goda så de behåller jag för mig själv, har gömt dem i ett skåp hela veckan.. hehe.. men ska åka ut en sväng och handla hem lite annat gottigt ifall att det knackar på dörren. Små påskkärringar brukar väl gilla vanligt godis tänker jag. Kanske ska jag också ta på mig en sjal och måla kinderna röda och gå runt här bland grannarna själv kanske? 😉 det vore nått det…skrämma slag på folket här skulle jag i alla fall göra… hihi.

Har precis gjort en rödbetssallad här inför vår lilla påskmiddag imorgon med la familia. Så ska fortsätta påskfixa lite till här hemma idag.

Hur ser er lååångfredag ut då?

Kram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *