Gnaw choklad & sommarlängtan

 I lördags hade vi besök av goda vänner som vi såg mello med och de hade med sig choklad som fick mina smaklökar att göra volter:) Jag älskar ätbara presenter, både att ge och att få:). Och den här chokladen var en nyhet för mig, hade ej hört talas om chokladen, Gnaw.  Har ni?  Gnaw tillverkas för hand i England av norfolk (gnaw-folk (!?)). Gjord på endast naturliga ingredienser, utan någon av de där irriterande små konstgjorda smakämnena eller färgerna som man gärna undviker.. Och om ni gillar choklad med en twist kan Gnaw chokladen vara något att testa, vad sägs om Mint Choc Chip med len, vit choklad och mörka chokladchips, Peanut Butter med krämig mjölkchoklad och handgjort jordnötssmör eller Chilli & Lime mörk choklad med just chilli och lime!:) Rena himmelriket va?

bvncbmn,m. dsgdfcv

Då jag inte hann ta några bilder i lördags på kära vännerna får det bli ett par pics från i somras istället då när det var ljust och kameravänligt ute och jag måste säga att vi nog ser en smula fräschare ut här än vad våra bleka vinteransikten gjorde i lördags:). Hihi. Oj vad man längtar efter lite sol på näsan nu, efter de mörka vintermånaderna behövs några uppiggande sommarbilder som ger hopp om att det kommer ljusare tider inom en snar framtid.

bild-11

Vi började planera lite för sommaren också och den traditionella gotlandsveckan med dessa två sköna vänner, Fredrik och Lisa. (Och nu är det förresten en till liten person med i Berlingfamiljen som får hänga med, lilla Alvin 3 månader).

bild-31

Jag o Lisa på Stelor Kitchen i somras, ett ljuvligt ställe! (vi var lite fnissiga när bilden togs kommer jag ihåg, för vi satt och spanade lite nonchalant 3 meter åt sidan hela tiden där självaste Micke Persbrandt intog middag, i solbrillor, hatt (spelade ingen roll, vi kände igen honom ändå) och smååå röda tighta shorts så svårt att inte glo ihjäl sig haha :-))

bild-2-copy

Längtar efter de där ljuvliga sommarkvällarna så det är inte klokt. De där kvällarna när solen nästan inte går ner innan den ska upp igen. Och det där härliga semesterpirret som man har i kroppen. Och att livet känns så enkelt när det är varmt, soligt och skönt. Att ha en annan energi och att få lite färg på den bleka vinterhuden. Det längtar jag efter.

Nu dags att ta tag i middagen här:)

Kram till er.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *