Gott Nytt År!

_VIP9125

Hoppas ni alla får en riktigt fin och mysig nyårsafton. Jag och Niklas ska fira in det nya året med vänner i Nacka och så kommer jag att ha ett extra stort öga på mina båda tonåringar ikväll. (Så det blir till att skåla i pommac vid tolvslaget. Men det är ju nästan lika gott som champagne;)). Viktigast för mig är att jag kan ta bilen och åka och hämta dem senare så jag vet att de kommer hem ordentligt. För just nu är det lite oklart vilka kompisar de kommer att vara med. Eller var de ska vara! (?) Ehh tänk om man hade det så…att man inte bestämt än vilka man skulle fira nyår med, utan man går lite på känn var det verkar roligast liksom…haha… PUH säger jag för att man inte har det så och PUH för att vara tonårsförälder. Det är inte helt lätt alla gånger. Men inte är det så lätt för de älskade tonåringarna heller för den delen. Så många val och beslut. Och så mycket att förhandla med en småjobbig mama.  Men en del val får man faktiskt hjälpa dem med. Eller bestämma helt enkelt.Till exempel som att det ej går att förhandla om att  i n t e bli upphämtad ikväll någon timme efter tolvslaget. Det är inte förhandlingsbart alls. Så det så.

Men nu önskar jag Er ett Gott Nytt År och jag vill tacka er för att ni följt med mig under det här året och era fina kommentarer!
Jag hoppas att ni vill följa med mig här på bloggen även nästa år.

Varma kramar till er.

Star_Tattoo_Design_by_trogdor7


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gott Nytt År!”

 1. Profilbild för Mallansvardag

  Gott Nytt År till dig min nyfunna vän : )
  Tänk så mycket roligt man får vara med om och så många härliga människor man får ynnesten att lära känna genom att blogga. Hoppas vi får möjlighet att träffas någon gång under det nya året.
  Önskar dig en god fortsättning.
  Kram Malin

  1. Profilbild för ulricath

   Detsamma till dig Mallan! Ja visst är det kul och spännande med bloggar och alla nya fina o trevliga personer man lär känna, håller med dig om det! Hoppas vi ses framöver! Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *