Gott Nytt År!

Det är alltså idag det händer. Det är årets sista dag. Ett nytt år är på ingång och ett gammalt att lägga bakom sig men också att minnas.  Visst blickar jag tillbaka lite på året som gått (även om jag tycker om att blicka framåt mest) och minns fina resor till Barcelona, Sälen, Thailand, Mallorca och underbara varma sommarveckor här hemma och på Gotland, umgänge med fina vänner, en grafisk design utbildning, skolavslutningar, en dotters första bal, läxor med barn, fotbollsmatcher,en kärleksfull sambo, underbara och urjobbiga tonåringar. Vardagslivet. Men också att förgylla vardagslivet med små ljusglimtar när det kan kännas mörkt, dystert och trist. För så är det ju ibland, livet är inte alltid superenkelt. Men kan ju alltid hitta på något lite ”Simply delicious” som förhöjer glädjen en smula. Det kan vara extra myyycket kanel på kaffet:), en vacker dukning, fina blommor på bordet, ett gott vin en vanlig måndag… ja ni förstår vad jag menar. Det lilla extra utan krångel. Lite som den här bloggen ungefär:).
Och alla i familjen har fått vara friska och krya och det är ju det allra viktigaste och något jag är väldigt tacksam över.

Så har året varit på ett ungefär och innan vi springer vidare till nyårsfirande med bror och goda vänner i Bromma vill jag önska Er en riktigt härlig kväll och ett
GOTT NYTT ÅR! 

Nedan är lite bilder från vår lilla minitripp i förrgår och igår på ett härligt ställe i Norrtälje med vänner och bror.

_DSC0214 _DSC0121 _DSC0111_DSC0058 _DSC0106

Gitarren är väl en extra stämningshöjare tycker jag, så mysigt när de som kan spela bara tar fram gitarren liksom:)

_DSC0103_DSC0143_DSC0198_DSC0150

Fina Lina

_DSC0210

Gott slut och igen… ETT GOTT NYTT ÅR!

Ta hand om er.
Så ses vi nästa år igen.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gott Nytt År!”

 1. Profilbild för Lotta

  Vad fint!

  GOTT NYTT ÅR till dig och din familj!

  Kram
  Lotta

  1. Profilbild för ulricath

   Tack detsamma Lotta och tack för att du tittade in hit. Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *