Healthy and delicious lunch på Passion Café

 

Har massor av bilder kvar att visa från Ibiza så tänkte att jag kör på lite till med några inlägg därifrån. Ibiza är ju bara så härligt och jag längtar dit igen, men just nu får jag drömma mig tillbaka med alla foton därifrån istället:)

Ett underbart hälsoställe att besöka är Passion Café som är ett raw-food-café med ljuvligt fräscha och goda rätter att välja på menyn. Nyttiga juicer, smoothies, raw food och härliga sallader men även goda burgare och pasta att välja på. Och det passade oss väldigt bra att åka dit sista dagen och avsluta med en hälsosam lunch då vi frossat loss ganska mycket de andra dagarna:)

De har även ett superhärligt instagram-konto så det är ett tips att följa för inspiration av recept och fina bilder.

Själv har jag börjat med en annan bra och hälsosam grej bara för mig, tidigt på morgonen, jag har Sats-kort men nyligen upptäckt att deras online-träning är grymt bra. Lätt och smidigt och bara att rulla ut mattan hemma i vardagsrummet. Och så välja något pass i appen. Så nu är det 45-min yoga eller coreträning som gäller early birdy flera morgnar i veckan har jag tänkt. Så himla bra start för både kropp och själ.

Kram och ha en fin torsdag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *