Heeeej….

….hoppas ni har haft en myyysig helg! Här har det gått för runt och den här sötbusen nedan är en mysig liten anledning till att det gapat helt tomt här inne denna helgen. Bland annat.
Och så får det nog faktiskt bli när man har brorsonen, som annars bor i Barcelona, här hos oss:). För det är inte så jättetätt mellan besöken (sist var i mars i Alperna) så när tillfälle ges gäller det att passa på att pussa så mycket man kan på busungen:). Ja sen har det varit full rulle att styra med lillebrors och hans tre vänners 40-årsfest igår på Enskede Värdshus. Så hej och hå vad helgen sprang på! Men jag har tagit ett gäng bilder från en superrolig födelsedagsfest som jag ska gå igenom ikväll när lugnet lagt sig en smula.

_VIP6983

Så mysigt att få hänga med dig älskade Leonardo.

_VIP6958

_VIP6972 _VIP6974

Tänk att man inte kommer ihåg hur det var det där med passandet hela tiden, att ha stenkoll typ varje sekund. Det är ju sisådär 15 år sen bara men ändå;). Och att man liksom inte är van längre.

Det är upp och ner o ut o in, riva i lådor, trycka på knappar, (Leo lyckades blixtsnabbt  trycka på precis ALLA knappar när vi åkte hiss.. haha), känna på toalettvattnet, dra ut burkar ur lådor, trycka på skrivare, iphones och undersöka precis aaaalllt;). Men så får man en sån där varm kram och blöt puss när man minst anar det och man bara blir så varm i hjärtat av att en liten sötbuse undersöker precis allting och det enda som betyder något är att han är här och att han får dra ut och undersöka precis allt han vill och lite till.

För jag vet också att snart är det tomt här hemma och att man kommer sakna en liten pytteperson som går omkring och delar ut blöta pussar och ropar baabush baaaaabush och upptäcker omvärlden med stora ögon. Och nu dröjer det inte riktigt lika länge tills vi ses igen. Känns bra att veta. I hjärtat.

Nu ska jag krama på min stora kille här hemma innan han åker för 5 dagars egen semester till sin mormor och morfar för att spela golf.

Vi ses imorgon och hoppas ni har överseende med det lite glesa bloggandet denna helgen.

Många kramar till er.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *